Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?

Met deze aanpak komt u in contact met interessante kandidaten, krijgt u een uitgebreid beeld van zijn of haar competenties en matchen met uw bedrijfscultuur.

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Video en animatie zijn fantastische media om informatie over te dragen. Ik heb TV-programma's ontwikkeld voor de VPRO en de...

Juiste persoon op de juiste plek

Onze visie op arbeidsmarktcommunicatie is om de beste persoon op de juiste plek te krijgen. Mediavisie is sinds 1998 marktleider op het gebied van loopbaanportals (ROC.nl en OpleidingenWerk.nl). Deze portals worden jaarlijk 5,5 miljoen keer bezocht door 3,5 miljoen unieke bezoekers. Voor deze bezoekers worden jaarlijks 800.000 bemiddelingen tussen onderwijs- en arbeidsmarkt gerealiseerd. 

Werving
Door een uitgekiende combinatie van crossmediale communicatie (werkenbij-video’s, social media items, buitenreclame, events, etc.) komt u direct in contact met interessante kandidaten  Bedrijven met een duidelijk imago trekken makkelijker goede kandidaten aan.

Door het inzetten van sprekende persoonlijke visuele content (foto’s en video’s) op bijvoorbeeld je werkenbij-pagina of social media kunt u beter laten waar het bedrijf voor staat. Hierdoor zullen zowel actief als passief werkzoekenden sneller getriggerd worden om bij u te solliciteren.    

Selectie
Dankzij de jarenlange ervaring met het bemiddelen van mensen naar opleiding en werk via onze loopbaanplatforms heeft Mediavisie een succesvolle gevalideerde scan ontwikkeld voor scholen en bedrijven die de persoonlijkheid, competenties en talenten van mensen in kaart brengt. Het assessment heeft als doel toekomstige werknemers inzage te geven in zijn of haar talenten en succesfactoren en op basis hiervan een kwalitatieve match te maken met openstaande functies. Met behulp van dit assessment kunnen mensen meer uit zichzelf en kunt u meer uit uw bedrijf of organisatie halen.

Het  online assessment maakt gebruik van eenmethode (MaxDiff) zodat met een korte lijst van 32 vragen een volledig rapport gegenereerd kan worden met een overzicht van competenties op werk- en denkniveau, leervermogen en werkhouding.  De sollicitatiecommissie kan een voorselectie maken en goed voorbereid aan de gesprekken beginnen en met behulp van de individuele rapporten goed onderbouwde beslissingen maken.

Met deze aanpak komt u in contact met interessante kandidaten, krijgt u een uitgebreid beeld van zijn of haar competenties en of ze matchen met uw bedrijfscultuur.

Meer info?
Wilt u meer informatie hier over hebben?
Mail naar r.reitzema.nl of bel/What’s App naar 06 42 48 59 11.