Drenthe College

Een onderwijssite die de vraag van de leerling begrijpt!

Strategie en aanpak

Voor het Drenthe College heeft Mediavisie de website technisch en functioneel ontwikkeld. De website sluit volledig aan op de belevingswereld van de doelgroep. Dankzij de geavanceerde technologie van liquid content, doelgroepgestuurde informatie en een intuïtief klikpad vindt de bezoeker altijd de juiste content passende bij zijn informatiebehoefte. De website ondersteunt het beroepskeuzetraject en draagt bij aan een optimale studiekeuze.

Design

De dynamische en qua design uitdagende website is ontwikkeld in Umbraco 8. Het webteam kan de website grotendeels zelf flexibel inrichten en beheren waarbij de kaders van het design bewaakt worden. We zijn trots op dit geavanceerde project. De perfecte online beroepskeuzehulp waarmee de bezoeker een kwalitatief persoonlijk studie advies krijgt. 

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Onze consultants helpen u graag verder. We denken strategisch en werken crossmediaal zodat we snel en effectief kunnen meebewegen met actuele ontwikkelingen in uw organisatie en de omringende wereld. Bel, mail of kom gewoon bij ons langs in Enschede of Deventer

Kom in contact

New Business Developer

Chantal
Hilberink