Unieke werkplek Dimence Groep

Kom door middel van unieke video content in contact met mensen en hun werk

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Video en animatie zijn fantastische media om informatie over te dragen. Ik heb TV-programma's ontwikkeld voor de VPRO en de...

Ontdek unieke werkplekken van de Dimence Groep

De stichtingen van de Dimence Groep bieden geestelijke gezondheidszorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening, dichtbij de patiënt en cliënt. Ruim 2400 medewerkers zetten zich vanuit zeven stichtingen in om dit te bereiken voor ruim 50.000 cliënten en patiënten per jaar. De Dimence Groep is door heel Overijssel en Drenthe te vinden met haar stichtingen. De stichtingen die binnen de Dimence Groep vallen zijn: Dimence, Jeugd GGZ, Transfore, Mindfit, WIJZ, Welzijn Kampen en de Kern. Dimence-Groep-Stichtingen2 Mediavisie heeft 10 werken bij.. video’s voor de Dimence Groep en haar stichtingen ontwikkeld. De video’s worden gebruikt ter ondersteuning van een online recruiters campagne zodat potentiële sollicitanten een goed beeld krijgen van hun toekomstige collega’s. De video’s zijn zo gemaakt dat ze voor elk medium ingezet kunnen worden.
Video’s zijn een leuke manier om te laten zien wat je als bedrijf in huis hebt. Waarom zou je er over schrijven als je het ook gelijk kan laten zien? Je kan de toekomstige werknemer gelijk laten zien waarom jullie bedrijf innovatief en professioneel is in plaats van dat je er zelf over gaat vertellen. Door werkenbij-video’s geef je vertrouwen aan de toekomstige medewerker en laat je naast de bepaalde functies ook de werksfeer zien.

Wil jij meer informatie over werkenbij-video’s? Mail naar r.reitzema@mediavisie.nl of bel naar 0570-75 42 90.