Dimence Groep opleidingsvideo’s

Wervingsvideo's voor de diverse opleidingen binnen de Dimence Groep

Auteur:
Functie: Head video and animation

Alles om mij heen leg ik vast. Mentaal en digitaal. Dat is mijn Mediavisie. Ik ben bij Mediavisie onderdeel van...

Studenten en begeleiders aan het woord

Voor de Dimence Groep realiseren we een diverse serie korte wervingsvideo’s. Hiervoor hebben we een aantal studenten en begeleiders geïnterviewd die hun ervaringen en enthousiasme delen. Zo krijgen toekomstige studenten een impressie van de opleiding en werksfeer binnen de Dimence Groep.

Dimence-Groep-Stichtingen2

 

Mediavisie heeft onder andere mbo-v’ers en hbo-v’ers van de Dimence Groep geïnterviewd. Zij vertellen waarom ze voor de Dimence Groep hebben gekozen en wat de groep te bieden heeft.

Mediavisie maakt altijd een making off van de opname dagen. Op deze manier krijgt u een sfeer impressie van hoe een film dag verloopt.

 

De A-opleiding behandeld veel aandacht aan filosofische, ethische, levensbeschouwelijke en maatschappelijke aspecten. Er is ruimte om mee te denken in hoe je jou opleiding vorm geeft en je mag aangeven wat jij belangrijk vindt. Dit is een extra psychiatrische opleiding voor mensen die nog meer kennis en kunde willen verwerven, om uiteindelijk expert te kunnen worden.

In het volgende filmpje wordt de P-opleiding behandeld. Met enthousiasme wordt er verteld over de ervaringen van zowel de student, als de praktijkopleider.

De AIOS opleiding is de basis opleiding van psychiatrie. Over de AIOS opleiding wordt onder anderen verteld dat de Dimence Groep de nadruk bij het onderwijs legt en het erg belangrijk vindt wat jij zou willen leren, waardoor studenten de mogelijkheid krijgen om in contact te komen met een ruime diversiteit in problematiek en behandelvormen. Hier wordt uitgebreid over gesproken in het tweede film van de AIOS opleiding.
.


Als verpleegkundig specialist heb je een grote rol. Je leert verantwoordelijkheid nemen, je ontwikkeld meer kennis en je krijgt de ruimte om dingen zelf te onderzoeken. Deze opleiding is bedoeld voor hbo-v’ers die al een aantal jaar ervaring hebben en graag de kwaliteit van de zorg en verpleegkunde binnen de GGZ willen verbeteren. De video geeft u meer informatie.

Wil jij meer informatie over de opleiding video’s? Mail naar r.reitzema@mediavisie.nlof bel naar 0570-75 42 90.