Identity: 1ste 3D-geprinte gebouw

Corporate Identity De Vergaderfabriek

Ontwaak in de nieuwe wereld

De Vergaderfabriek is het eerste commerciële 3D-geprinte gebouw van Europa waar vergaderen opnieuw wordt uitgevonden. Ervaar met elkaar de unieke sfeer zowel buiten als binnen. Beleef de sterke combinatie van videoprojectie rondom, geluid, smaak- en geursensaties. De nieuwe manier van denken, trainen en ideeën uitwisselen. Geniet van een heerlijke nachtrust in De Slaapfabriek en ontwaak met een frisse mindset in de nieuwe wereld.

Corporate Identity

 

Mediavisie verzorgd de gehele communicatie voor de Vergaderfabriek. Start van het project begon in december 2018. We zijn begonnen met de huisstijl ontwikkeling. Het gebouw is zo uniek, flexibel en opgebouwd in lagen dat het eigenlijk niet anders kon dat het gebouw als logo symbool te gebruiken. De kleuren motion regenboog staan voor de senses. De hoofdkleur paars voor de mind en zwart voor techniek en zakelijk. Gecombineerd met een modern lettertype dat buiten de lijnen staat gepositioneerd maakt dat het helemaal past bij het gedachten goed van de klant. Tevens is dit ook een droom voor ze dat werkelijkheid is geworden. Die sfeer wilde wij er ook graag in terug laten komen. Het nieuwe denken, net als de pay off: ”Ontwaak in de nieuwe wereld” Het staat voor dat men na het vergaderen tot een nieuwe mindset of idee komt, men er kan overnachten en een ervaring beleeft van wandvullende projectie met moods op maat wat een geheel nieuw concept is.

Media middelen

Diverse uitingen zijn er gerealiseerd. Visitekaartjes, digitaal briefpapier, nieuwsbrief, aankleding persevents, rollerbanners, borden, belettering, presentaties en brochures. Daarnaast zijn er ook diverse succesvolle gerichte acties bedacht en uitgezet met als doel aandacht en reserveringen voor de Vergaderfabriek.

"We zochten een basis van samenwerken, verbinden en elkaar versterken en we zijn blij dat Mediavisie dit volledig verstaat."

Arvid en Marjo Prigge, De Vergaderfabriek

Samenwerken, verbinden en versterken

Het is eer om aan dit project van A tot Z te mogen uitdenken en uitvoeren. We hebben in een korte tijd een hele sterke band met Arvid en Marjo opgebouwd. Wij voelen de energie die ze hebben om het tot een succes te maken en hebben die helemaal kunnen overnemen in deze opdracht. Meer weten over het vervolg van de vergaderfabriek bekijk dan onze aansluitende cases of kijk op devergaderfabriek.nl

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Onze consultants helpen u graag verder. We denken strategisch en werken crossmediaal zodat we snel en effectief kunnen meebewegen met actuele ontwikkelingen in uw organisatie en de omringende wereld. Bel, mail of kom gewoon bij ons langs in Enschede of Deventer

Kom in contact

Crossmedia Strateeg

Marie-José
Aalbers