Identity: 1ste 3D-geprinte gebouw

Corporate Identity De Vergaderfabriek

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Mediavisie verbindt mens en media in het Communicatiehuis in Deventer met vertellen leren en beleven. Het Mediavisie Communicatiehuis formuleert de...

Ontwaak in de nieuwe wereld

De Vergaderfabriek is het eerste commerciële 3D-geprinte gebouw van Europa waar vergaderen opnieuw wordt uitgevonden. Ervaar met elkaar de unieke sfeer zowel buiten als binnen.

Beleef de sterke combinatie van videoprojectie rondom, geluid, smaak- en geursensaties. De nieuwe manier van denken, trainen en ideeën uitwisselen. Geniet van een heerlijke nachtrust in De Slaapfabriek en ontwaak met een frisse mindset in de nieuwe wereld.

 

Corporate Identity

Mediavisie verzorgd de gehele communicatie voor de Vergaderfabriek. Start van het project begon in december 2018. We zijn begonnen met de huisstijl ontwikkeling. Het gebouw is zo uniek, flexibel en opgebouwd in lagen dat het eigenlijk niet anders kon dat het gebouw als logo symbool te gebruiken. De kleuren motion regenboog staan voor de senses. De hoofdkleur paars voor de mind en zwart voor techniek en zakelijk. Gecombineerd met een modern lettertype dat buiten de lijnen staat gepositioneerd maakt dat het helemaal past bij het gedachten goed van de klant. Tevens is dit ook een droom voor ze dat werkelijkheid is geworden. Die sfeer wilde wij er ook graag in terug laten komen. Het nieuwe denken, net als de pay off: ”Ontwaak in de nieuwe wereld”  Het staat voor dat men na het vergaderen tot een nieuwe mindset of idee komt, men er kan overnachten en een ervaring beleeft van wandvullende projectie met moods op maat wat een geheel nieuw concept is.

 

Media Middelen

Diverse uitingen zijn er gerealiseerd. Visitekaartjes, digitaal briefpapier, nieuwsbrief, aankleding persevents, rollerbanners, borden, belettering, presentaties en brochures. Daarnaast zijn er ook diverse succesvolle gerichte acties bedacht en uitgezet met als doel aandacht en reserveringen voor de Vergaderfabriek.

 

Samenwerken, verbinden en versterken

Het is eer om aan dit project van A tot Z te mogen uitdenken en uitvoeren. We hebben in een korte tijd een hele sterke band met Arvid en Marjo opgebouwd. Wij voelen de energie die ze hebben om het tot een succes te maken en hebben die helemaal kunnen overnemen in deze opdracht. Meer weten over het vervolg van de vergaderfabriek bekijk dan onze aansluitende cases of kijk op devergaderfabriek.nl

 

Wilt u meer informatie over branding identity of positionering? Neemt u gerust contact met ons op: mj.aalbers@mediavisie.nl of bel met: 053 – 461 13 41.