Employer branding HappyMedStudent

Recruitment video's medische studenten VUmc en AMC

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Video en animatie zijn fantastische media om informatie over te dragen. Ik heb TV-programma's ontwikkeld voor de VPRO en de...

Leukste bijbaan in de zorg

HappyMedStudent is een nieuwe organisatie die medisch studenten detacheert binnen onder andere ziekenhuizen en zorgorganisaties. HappyMedStudent valt onder HappyNurse die detacheert in de zorg met zorgprofessionals en hun netwerk uitbreid met eigen franchisenemers.

Mediavisie heeft voor HappyMedStudent diverse social video’s ontwikkelt in verschillende formaten die gebruikt kunnen worden voor social media en voor op de desktop. We hebben naast een corporate en recruitment video ook verschillende social content posts gemaakt die HappyMedStudent kan inzetten op hun social media ter promotie. Daarnaast hebben we van de video content een videoheader gerealiseerd voor op de website.

HappyMedStudent Recruitment

HappyMedStudent Corporate

HappyMedStudent Social Content Post

Making-of
Tijdens de draaidagen zorgt Mediavisie altijd voor een korte ‘aftermovie’ die indien gewenst direct ingezet kan worden op social media of met de start van de campagne met collega’s, familie en vrienden gedeeld kan worden.


Bent u ook geïnteresseerd in Social Video’s? Mail naar r.reitzema@mediavisie.nl of bel/What’s App naar 06 42 48 59 11.