Vacature

Cameraman-/vrouw en Editor

Ben jij een ambitieuze filmmaker en heb jij minimaal twee jaar werkervaring opgedaan bij een commercieel bureau? Dan is Mediavisie op zoek naar jou! Wij maken o.a. films, animaties en livestreams voor diverse organisaties. Denk hierbij aan interessante opdrachtgevers als: Gelre Ziekenhuizen, Cottus, Engie, Atlant, Radiotherapiegroep, Dimence en Dichterbij. Is deze functie op jouw lijf geschreven? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Solliciteer

Wat ga je doen?

Je komt te werken op een bijzondere locatie middenin de prachtige stad Deventer. Vanuit jouw kantoor kijk je zo de gezellige Brink over. Dé plek voor een creatieveling zoals jij! Je werkt samen met een enthousiast team bestaande uit ervaren filmmakers, vormgevers en animators. Wij zijn een jong bureau en hebben tegelijk meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van ICT, communicatie en marketing. Onze visie? De wereld een stukje mooier maken. Maak je samen met ons het verschil?

"Door de afwisselende taken is geen enkele dag hetzelfde
"

Lena, Marketing en Communicatie Medewerker

Wie zijn wij?

Mediavisie is een innovatief online Media, ICT en adviesbureau. Samen met ons enthousiaste team werken wij aan de mooiste projecten bij onderwijsinstellingen en bedrijven in heel Nederland. Onze expertise is slim verbinden, organiseren en informeren. Wij zijn een organisatie die concepten, tools en creaties combineert en realiseert op het gebied van nieuwe media. Mediavisie is specialist in onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. Sinds 1998 zijn wij marktleider op het gebied van loopbaanportals (ROC.nl en OpleidingenWerk.nl). Ons doel is om zowel de organisatie als de mens te voorzien van mediatools en services, door deze universeel toegankelijk en bruikbaar te maken.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste cameravrouw/ -man en editor die kan monteren in Premiere en overweg kan met After Effects. Jij bent nieuwsgierig, kan goed communiceren en past prima in een dynamische omgeving. Daarnaast vragen we het volgende:

  • Je kunt een professionele uitstraling en werkhouding aannemen wanneer nodig;
  • Je bent gemotiveerd;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je hebt interesse in de maatschappij en bent op de hoogte van het laatste nieuws;
  • Interesse en/of ervaring met grafische vormgeving is een prĂ©.

Wil je meer weten over deze vacature?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende, afwisselende functie? Stuur je CV op met een motivatie filmpje en misschien kunnen we elkaar snel de hand schudden! Heb je vragen of wil je graag aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op!

Solliciteer