Bedrijven

Kijk op de Employee Journey

Als organisatie is continue ontwikkeling van belang. Het besteden van aandacht aan de Employee Journey is daarom belangrijker dan ooit. Door een goed ontworpen journey wil nieuw talent bij uw organisatie werken, dragen medewerkers bij aan het succes en worden voormalige medewerkers ambassadeurs van de organisatie.  

Door te werken aan een inspirerend en gezamenlijk verhaal voor de organisatie, ontstaat een collectieve identiteit. Deze heeft een duidelijke visie op mens en maatschappij en deelt dezelfde overtuiging. Hierbij is weinig verschil tussen interne en externe communicatie. Het werk wordt voor medewerkers een beleving, wat zorgt voor een positieve uitstraling naar uw klanten. Het is erg eenvoudig: Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. De arbeidsmarkt is volop in beweging, zeker nu. Het is tijd om gezamenlijke strategieën voor zowel HR als communicatie te ontwikkelen. De gedrevenheid en ambitie van uw medewerkers wordt zo verbonden met de identiteit en visie van uw organisatie.

Bij verandering binnen een organisatie verandert het verhaal van de organisatie. Veranderingen zoals een fusie of nieuwe manier van werken kunnen dit verhaal wijzigen. Van medewerkers wordt in zo’n geval een bepaald gedrag, bij- of omscholing verwacht. Daarom is het van belang te investeren in het juiste, effectieve re-of crossboardingprogramma waarbij alle medewerkers op de juiste manier meegenomen worden in het verhaal van de organisatie.

Ons werk

Cottus

De ontwikkeling van een nieuwe website, waarin de medewerker centraal staat.

MKB Deventer

Crossmedia event 25 jarig bestaan MKB Nederland. Van concept script tot live event.

De Vergaderfabriek

De ontwikkeling van de Corporate identity voor het eerste commerciƫle 3D-geprinte gebouw van Europa.

MA-IT

Student en employer branding. Kennis en kunde op het gebied van hardware en software engineering

Uw partner op de arbeidsmarkt

  • Werving en talentaquisitie

  • Werken bij platforms

  • Video verhalen

  • Virtuele tours

  • CarriĆ©re GPS

Contact

Over ons

Mediavisie heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en een uitgebreid portfolio opgebouwd voor zowel de instroom, doorstroom als uitstroom van medewerkers.

Wij zijn sterk in het vertalen van corporate stories naar een aantrekkelijke reis van uw medewerkers dat al start voor de sollicitatieprocedure, via de werving/selectie en onboarding naar contactmomenten tijdens de loopbaan.

Profiteer van onze kennis en ervaring op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en de ontwikkeling van interne en externe crossmedia-campagnes. Wij zorgen voor de complete ontwikkeling: van concept en ontwerp tot de productie van o.a. uitleg-animaties, kickoff video’s, e-learning, assessments en andere communicatiemiddelen.

Door op deze wijze te zorgen voor een voortdurende aandacht en respect voor uw medewerkers bouwt u aan een levendige en dynamische organisatie met een sterke en positieve uitstraling.

 

"We zochten een basis van samenwerken, verbinden en elkaar versterken en we zijn blij dat Mediavisie dit volledig verstaat."

Arvid en Marjo Prigge, De Vergaderfabriek

Onze visie op Employee Journeys

Met onder andere:

  • Uitgebreid arsenaal aan standaard en maatwerk producten en diensten
  • Creatieve en technologische partner
  • Effectieve aanpak
  • Crossmediale strategie van A tot Z
  • Meetbare resultaten

Wij werken o.a. voor

Benieuwd naar de nieuwe kijk van Ellis op het gebied van de arbeidsmarkt?

Onze consultants helpen u graag verder. We denken strategisch en werken crossmediaal zodat we snel en effectief kunnen meebewegen met actuele ontwikkelingen in uw organisatie en de omringende wereld. Bel, mail of kom gewoon bij ons langs in Enschede of Deventer

Kom in contact

New Business Developer

Ellis
ten Cate