BBL ICT Support Medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat!

Contactpersoon

Tel: 053 - 461 13 41

BBL Junior Support Medewerker ICT

Ben jij oplossingsgericht, super gemotiveerd én op zoek naar een stage-/BBL plek binnen de ICT? Dan is de functie van stagiair(e) / BBL Junior Support Medewerker ICT echt iets voor jou!

Over de Functie

Als Support Medewerker ICT bij Mediavisie kom je te werken in een hecht team die jij gaat ondersteunen in de breedste zin van het woord. Je houdt je bezig met het serverbeheer en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast help je onze klanten bij het oplossen van ICT problemen en voer je overleg met je collega’s over lopende projecten.

Wij zoeken

Interesse in deze uitdagende functie van BBL Support Medewerker ICT? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die voldoet aan de volgende kenmerken: Je volgt op dit moment een MBO opleiding richting ICT / Netwerkbeheer; Je bent bekend met LINUX en Windows servers; Je hebt kennis van virtualisatie (ESXI); Zelfstandig werken is voor jou geen probleem.

Wij bieden

Een uitdagende en leerzame functie in een fijne werkomgeving; Volop doorgroeimogelijkheden; Continu ontwikkelingstraject; Een mooi en compleet arbeidsvoorwaardenpakket.

Over Mediavisie

Mediavisie is een integraal ICT & Crossmedia bedrijf voor de onderwijs- en arbeidsmarkt. Wij richten ons met name op vernieuwende profiel gestuurde oplossingsmethodes op het gebied van de gehele loopbaan en E-HRM. Daarnaast zorgen wij ervoor dat organisaties d.m.v. crossmedia branding en ICT-oplossingen beschikken over een kwalitatief resultaat, groot doelgroepbereik en sterker (online) imago. Met een effectief advies, het beheer en de inzet van unieke kwalitatieve systemen en creatieve deskundigheid, biedt Mediavisie conceptoplossingen met als doel meerwaarde voor alle strategische en operationele vraagstukken

Ben jij de juiste persoon op de juiste plek? Twijfel dan niet en laat het ons vandaag nog weten door te mailen naar Lena Groothuis, l.groothuis@mediavisie.nl