Back-end developer

Over Mediavisie

Contactpersoon

Tel: 053 - 461 13 41

Back-end developer

Details van de functie

Als back-end developer houd jij je bezig met het ontwikkelen en onderhouden van ons CRM – niet alleen ons maar voornamelijk voor onze klanten. Het onderbouwen van keuzes tussen bestaande en nieuwe oplossingen hoort bij je werk, eveneens als als het creëren van fantastische software. Je gaat werken aan verschillende projecten die diversiteit bieden en veel uitdaging. Je verveelt je geen moment.

 

Het gewenste kandidatenprofiel

Ben jij degene die wij zoeken? Kijk of je voldoet aan onderstaand functieprofiel:

  • MBO+/ HBO werk- en denkniveau;
  • Samenwerken binnen dienstverband is geen probleem;
  • Zelfstandig aan de slag kunnen;
  • Werkervaring is een pré;
  • Creatief;
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden;
  • Je beschikt over een goed verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je neemt graag initiatief.

 

Wij bieden

Mediavisie biedt jou veel ruimte om je eigen ideeën aan tafel te brengen. Je komt te werken binnen een informele werksfeer bij een hecht team. Communicatielijnen zijn kort en een prettige werkomgeving is van belangrijke waarde voor Mediavisie. Het werk zal worden uitgevoerd op projectbasis. Dit biedt variatie en uitdaging.

 

Over ons

Mediavisie is een integraal ICT & Crossmedia bedrijf voor de onderwijs- en arbeidsmarkt. Zij richt zich met name op vernieuwende profiel gestuurde oplossingsmethodes op het gebied van de gehele loopbaan en E-HRM. Daarnaast zorgt zij ervoor dat organisaties d.m.v Crossmedia branding en ICT-oplossingen beschikken over een kwalitatief resultaat, groot doelgroep bereik en sterker (online) imago. Met een effectief advies, het beheer en de inzet van unieke kwalitatieve systemen en creatieve deskundigheid, biedt Mediavisie conceptoplossingen met als doel meerwaarde voor alle strategische en operationele vraagstukken. Mediavisie denkt vooruit en vele klantgroepen gaan een prettige duurzame relatie met haar aan. Mediavisie, voor een breder perspectief.

Stuur een mail naar: Lena Groothuis, l.groothuis@mediavisie.nl