Serie Check your drive! video’s

Voor ACE Mobility, Hogeschool Rotterdam, Fontys Hogescholen en de HAN Arnhem & Nijmegen, realiseerde Mediavisie acht videoproducties

Auteur:
Functie: Head video and animation

Alles om mij heen leg ik vast. Mentaal en digitaal. Dat is mijn Mediavisie. Ik ben bij Mediavisie onderdeel van...

Een beter beeld van de opleiding

In samenwerking met ACE Mobility heeft Mediavisie acht videoproducties gerealiseerd om de diversiteit te laten zien in de automotive opleidingen. In de video’s komen de facetten aandrijving, milieu, ontwerpen en maken, testen, ict, veiligheid en marketing aan bod. Ook is er een algemene film gerealiseerd waarin al deze onderwerpen bij elkaar komen.

ACE (Automotive Center of Expertise) is het kenniscentrum voor toegepast automotive onderzoek en onderwijs. De automotive instituten van de Hogeschool Rotterdam, Fontys Hogescholen, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en het bedrijfsleven werken binnen ACE samen.

Tijdens de videoproducties heeft Mediavisie ook met innovatieve bedrijven samengewerkt, zoals Renault, E-traction, Burton Car Company, Benteler en EVC Rotterdam. Deze bedrijven zijn allemaal bezig met innovaties op het gebied van de automotive sector.

De video’s die we hebben gerealiseerd in samenwerking met ACE, kunnen als voorlichtingsvideo gebruikt worden door de eerder genoemde hogescholen. Door het verschil te laten zien tussen de verschillende onderdelen van de automotive-opleidingen, krijgen toekomstige studenten een beter beeld van de opleiding.

Bekijk hier alle videoproducties.