Tools Arbeidsmarkt

Meer grip op recruitment

Met de digitale  HR oplossingen van Mediavisie krijgt u beter zicht op uw medewerkers en heeft u meer grip op uw werving en selectie. Mediavisie biedt oplossingen voor onder andere kandidaten- en vacaturebeheer, digitaal solliciteren, talentenpools, werken bij sites, e-learnings, en loopbaantesten.

Wij beschikken over standaardmodules en bieden daarnaast maatwerk oplossingen. Onze kracht ligt bij het slim verbinden van diverse systemen. De formules zijn makkelijk integreerbaar en naast de flexibiliteit zeer gebruiksvriendelijk en professioneel.

Expertise in de onderwijs- en arbeidsmarkt
Door jarenlange expertise en een groot bereik in de onderwijs- en arbeidsmarkt heeft Mediavisie een schat aan informatie van en voor studerend en werkend Nederland. Hiermee onderscheidt zij zich als enige in Nederland. Wij zijn uw professionele partner in online promotie, werving, voorlichting en bieden de juiste service voor de onderwijs- en arbeidsmarkt. Mediavisie ontwikkelt ook applicaties en modules die u binnen uw eigen platform op maat gemaakt kunt inzetten. Deze applicaties en modules hebben een zeer innovatief karakter en worden inmiddels door veel onderwijsinstellingen en werkgevers succesvol ingezet. Door de inzet van deze applicaties kunt u op efficiënte wijze uw doelgroepen benaderen en aanspreken op hun eigen belevingswereld dankzij de innovaties die vooruitlopen op de tijd.

  • Voordelen digitale HR tools:
  • Meer met minder
  • Sneller resultaat
  • Kwaliteit
  • Resultaten vergelijken
  • Inzage in trends en ontwikkelingen
  • Toegankelijk voor iedereen

Competentie testen

CRM Marketing Systeem

Profielgestuurde nieuwsbrief

Matching Modules

Meta-Data Management

SMS Module

Kandoen Platform

Digitaal Aanmeldpunt

LOB Cockpit

Content Database

Interactieve Demo's

Kijk- en Vergelijk Modules

Enquete Module

Mobiele Sites en Apps

Digitale I-Coach

Persoonlijkheidstest

Beroepen Beeldbank

Beroepskeuze Test

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.