Werken-bij-sites

Vinden en gevonden worden

Het digitaal werven is inmiddels niet meer weg te denken bij het vinden van de juiste persoon op de juiste plek. Mediavisie ontwikkelt wervende en hoogwaardige profielgestuurde recruitment-sites.

De Werken-bij-sites van Mediavisie worden uitgevoerd met een flexibel Content Management Systeem zodat snel geanticipeerd kan worden op veranderende arbeidsmarktvragen. De arbeidsmarktcommunicatiestrategie wordt vertaald naar meerdere online-oplossingen. Het samenstellen van de juiste mix (tekst, fotografie, video’s, online game, nieuwsbrief, mini-pol, social media) zorgt er niet alleen voor dat de doelgroep op verschillende niveau’s aangesproken wordt maar levert ook een belangrijke en kostenefficiënte bijdrage aan de vindbaarheid (SEO) tijdens zoekacties van de doelgroep.

werkbijfrion werkenbijneomax werkenbijsiteshelpenindezorg

Mediavisie heeft jarenlange ervaring met het bedenken en ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor vele opdrachtgevers en kan meedenken, ontwerpen, ontwikkelen en zorgen voor het beheer van de site:

1. De arbeidsmarktcommunicatiestrategie dient te worden vertaald naar online oplossingen.
Mediavisie is thuis in het leveren van maatwerkoplossingen op arbeidsmarktgebied en heeft hiervoor strategieën ontwikkeld voor vele opdrachtgevers.

2. Arbeidsmarktcommunicatieproces. Als communicatie- en adviesbureau biedt Mediavisie gereedschappen en oplossingen voor alle fasen van arbeidsmarktcommunicatieprocessen. Campagneplanning, branding, publicatie van vacatures tot behandeling van informatieaanvragen en sollicitaties waarbij zoekmachine vindbaarheid, gemakkelijk content beheer en monitoring van het sitebezoek.

3. Contentmarketing. De content dient zowel tekst als audio-visuele content te omvatten. Mediavisie is als ontwikkelaar van inmiddels honderden videoclips even goed thuis in de wereld van video- en TV productie als in die van tekst en beeldcommunicatie. Wij schrijven en koppelen inmiddels 17 jaar lang unieke content en actuele relevante informatie voor online gebruikers.

4. Technische hosting van een site met een hoge up-time en een groot bezoekersaantal. Als ontwikkelaar van ’s lands meestbezochte portal voor studie en beroep heeft Mediavisie ervaring met het bieden van hoge beschikbaarheid en bezoekersaantallen van meer dan 5 miljoen per jaar. Mediavisie heeft ervaring met zowel arbeidsmarkcommunicatie als portalontwerp en –beheer zodat zij een nadere uitnodiging tot uitwerking van een offerte vol vertrouwen tegemoet ziet.

 • Specificaties werken-bij-sites:
 • Flexibiliteit
 • Aansluiting op specifieke wensen van doelgroepen
 • Goede beveiliging
 • Search Engine Optimization
 • Integratie met campagnes
 • Responsive ontwerp
 • Effectieve ontsluiting van vacatures
 • Integratie met social media
 • Unieke content
 • Dynamische filmpjes en interactieve chats
 • Profiling
 • Statistieken om de site te optimaliseren
 • Eerbiediging van bescherming persoonsgegevens
 • Slimme koppelingen

Dit zijn stuk voor stuk eisen die Mediavisie realiseert in haar portals en dienstverlening voor andere klanten in het kader van arbeidsmarktcommunicatie en onderwijsmarktcommunicatie. We streven ernaar om bij arbeidsmarktcommunicatie in te spelen op de talenten en competenties van gegadigden. Op basis van inzicht in interesses en aanleg, is het mogelijk beschikbare opleidingen en vacatures veel beter te ordenen met een grotere kans op een goede match. Voor vele bedrijven verzorgt Mediavisie bijvoorbeeld de job-matching in het kader van stages en vacatures voor uitstromende studenten. Hier is niet sprake van honderden maar van duizenden klant bedrijven.

 

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.