Website, video en fotografie

    Gerelateerde berichten:
  • Momenteel geen berichten in website-video-en-een-goede-vindbaarheid

Met het alles in één pakket bent u klaar voor de toekomst!

”Hoe zorg ik dat mijn bedrijf klaar is voor de toekomst?” -iedere actieve ondernemer

Vele bedrijven zoeken manieren om klaar te zijn voor de toekomst. Hoe bereik ik mijn klanten? Hoe zorg ik dat mijn klanten mij interessanter vinden dan mijn concullega’s? Ben ik goed vindbaar? Is mijn bedrijfsvideo interessant genoeg? En zo zijn er meer vragen die gesteld worden.

Hierop bieden wij graag een oplossing. Met het alles in één pakket, zorgen wij dat u met uw bedrijf klaar bent voor de toekomst. Wij kijken graag wat past bij uw bedrijf.

Website, video, fotografie, mediavisie, deventer, apeldoorn, zutphen, kwaliteitéén van onze adviseurs gaat samen met u kijken welke huisstijl u op de website wilt uitstralen. Naast de huisstijl gaan wij ook samen kijken welke content u op uw (vernieuwde) website wilt plaatsen en waar de bezoeker dit op uw website kunt vinden.

Een adviseur zal samen met u kijken hoe de video vorm gegeven gaat worden, welke kanten u van het bedrijf in de video ten toon wilt hebben gesteld en wat voor impressie de video moet achterlaten. In de video zal uw huisstijl en werkwijze mooi naar voren komen, waardoor klantenbinding sneller zal ontstaan.

Oké, ik heb nu een mooie website en een video. Erg fijn, maar kunnen klanten mij NU WEL vinden? Jazeker, uw SEO (search engine optimalisation) verbeterd namelijk door de videocontent op uw website!

Tarieven: v.a. €2.500 (€250 p.m.)

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.