Juiste beroepskeuze Regio College

Op 1 mei 2014 is de nieuwe website van het Regio College gelanceerd.

Auteur:
Functie: Crossmedia Consultant

Het bewegende beeld, video en animatie zijn een fantastisch medium om informatie over te dragen. Na de academie voor beeldende...

Realisatie nieuwe website en CMS voor het Regio College

Op 1 mei 2014 is de nieuwe website van het Regio College gelanceerd. Het Regio College wil er met haar onderwijs voor zorgen dat iedere deelnemer een beroep in de vingers krijgt of belangrijke stappen zet in zijn persoonlijke ontwikkeling. Een website die de bezoeker op profielgestuurde wijze van de juiste informatie voorziet en in het traject begeleidt, draagt in belangrijke mate bij aan een goed loopbaanoriëntatieproces en juiste beroepskeuze.

regiocollegebigdata

Door het unieke tracking- en monitoringssysteem kan het gedrag van de doelgroep worden omgezet in rapportages die het online keuzegedrag in kaart brengen.

Tijdens de ontwikkeling hebben we nauw met de betrokkenen bij het Regio College samengewerkt. Dankzij de onderlinge afstemming hebben we de front- en backend volledig op elkaar laten afgestemd waardoor een optimale beheersbaarheid van de website is ontstaan.

Uniek in dit systeem is:
- het EHV gebruik: in principe elke soort content kan via het CMS worden aangemaakt;
- de zeer snelle navigatie;
- SEO vriendelijk ingericht;
- snelle laadtijd van de pagina’s.

De profielgestuurde inrichting van de website om het loopbaanoriëntatieproces te ondersteunen, zorgt er voor dat leerlingen, docenten en ondersteunend personeel  optimaal kunnen communiceren en functioneren.

www.regiocollege.nl