Videocampagne VNO-NCW

Videoverhalen & Animatie

Auteur:
Functie: Crossmedia & Creatie

Alles om mij heen leg ik vast. Mentaal en digitaal. Dat is mijn Mediavisie. Ik ben bij Mediavisie onderdeel van...

FactorWerk helpt u verder

In opdracht van VNO-NCW Midden en FactorWerk ontwikkelt Mediavisie Communicatie een campagne die bestaat uit vier videocampagnes om werkgevers te enthousiasmeren om mensen met ”een afstand tot de arbeidsmarkt” in dienst te nemen. 

video brink 90-min

 

De eerste van de vier video’s is gerealiseerd in samenwerking met Harderwijk Werkt en Van der Valk Hotel Harderwijk. Zij vertellen over hun ervaring met het plaatsen en aannemen van mensen met ”een afstand tot de arbeidsmarkt”.

 

FactorWerk is een samenwerking tussen verschillende organisaties in de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noord-Veluwe. Zij adviseren en begeleiden bij het in dienst nemen van een werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo regelen ze voorzieningen en deskundige begeleiding. Waarom? Omdat ze het belangrijk vinden dat de werkgever en de medewerker een duurzame werkrelatie aangaan.

 

vacature video

De tweede van de vier video’s is gerealiseerd in samenwerking met Deventer Werktalent, UWV en Roto Smeets Deventer. Zij vertellen over hun ervaring met het plaatsen en aannemen van mensen met ”een afstand tot de arbeidsmarkt”.

In de zorg en vervoersbranche zal FactorWerk ook nog initiatieven laten zien. Deze volgen dit najaar. 

Wilt u meer informatie over het crossmediaal inzetten van infographics, video’s en animaties? Neemt u gerust contact met ons op: raymond@mediavisiecommunicatie.nl of bel met: 0570 – 75 42 90.