Social Video Stories

Meer respons met klikbare content

Auteur:
Functie: Crossmedia Consultant

Het bewegende beeld, video en animatie zijn een fantastisch medium om informatie over te dragen. Na de academie voor beeldende...

Hoe kom ik in direct contact met meer klanten?

Online Video Advertising is dé manier om direct met je doelgroep in contact te komen. Mensen kijken graag naar video’s, niet alleen omdat het prettig is om naar te kijken maar ook omdat het de makkelijkste en snelste manier is om informatie te krijgen en beslissingen te nemen.  Door gebruik te maken van video krijgen mensen direct antwoord op vragen als: ‘Vind ik dit een betrouwbaar bedrijf of persoon? Wat zijn voor mij de voordelen van dit product?’

 

social-video-deventer

Voordelen van Social Video Stories:

- 90% van de mensen gebruikt video om te beslissen
- 50% van alle zoekacties resulteert in video
- 80% meer conversie met video op de website
- Meer impact door persoonlijke verhalen
- Meetbare resultaten
- Beter bereik doelgroep op verschillende platforms
- Direct respons met klikbare advertenties
- Meer beleving en emotie
- Kans op actie vele malen groter
- Constante kwaliteit met unieke formats

Short Stories Snelle items van 6, 20, of 60 seconden waarin klanten kort kennismaken met je merk, een speciale actie of tijdelijk aanbod.

Deep Stories Korte verhalen waarin we dieper ingaan op de inhoud door middel van interviews of animaties. Dit format wordt gebruikt om wat meer complexe materie stap voor stap duidelijk uit te leggen.

Social Series Reeks video’s  die samen het verhaal vertellen achter jouw idee of bedrijf. Social Series zorgen voor unieke persoonlijke matches met die ene bijzondere persoon, sollicitant of doelgroep.

Maak tot 1 november 2017 gebruik van dit speciale aanbod. Profiteer een jaar lang van onze kennis en expertise op het gebied van visuele communicatie. Een jaar lang de beste video’s en animaties voor een vast laag bedrag. Eigen format, unieke content, direct contact. Wilt u eerst kennismaken met het format? Dan kunnen we in overleg ook een eerste aflevering ontwikkelen.

Van alle informatieverzoeken via Google resulteert de helft in het bekijken van een video. Het onderhouden van een actueel Youtube-kanaal is inmiddels net zo belangrijk als het hebben van een goede informatieve website. Sterker nog, 90% van de mensen gebruiken video als basis om beslissingen te nemen over jouw bedrijf, organisatie of product.

Regelmatig terugkerende video’s zorgen er voor dat mensen geïnteresseerd en vertrouwd raken. Door regelmatig met deze beelden in contact te komen ontstaat er een band en veranderen je klanten in ambassadeurs en verkopers bij collega’s, vrienden en familie.

Mediavisie ziet dan ook een grote verschuiving van dure advertenties voor breed gedefinieerde doelgroepen naar gerichte online boodschappen die via Google zoekacties, social media en advertenties precies aansluiten op de interesses en belevingswereld van de kijker.

Kom ook in direct contact met je doelgroep en maak gebruik van het aantrekkelijk geprijsde abonnement waarin je jaarlijks 10 video’s in een eigen stijl voor je bedrijf of organisatie kan inzetten. Wij zorgen voor plaatsing op je social mediakanalen, optimalisering van de vindbaarheid (SEO) en kunnen ook helpen met het opzetten van een advertentiecampagne (SEA). Bij een afname van een jaarcontract krijgt u het opzetten van een eerste campagne gratis inclusief 50 euro reclamebudget.

Afhankelijk van de doelgroep die je wilt bereiken ontwikkelen we uitleg-animaties, werkenbij-video’s, corporate stories, content-video’s, marketing video’s, productvideo’s, of korte documentaires en mini-series. Voor elke opdracht ontwikkelen we een eigen format zodat je op een herkenbare wijze een reeks originele verhalen en content kan delen met een of meer specifieke doelgroepen.